18 Август

Музикантите от финландската метъл група „Nightwish”

Музикантите от финландската метъл група „Nightwish” ще бъдат звездите на първото издание на „Варна мега рок”. Фестът ще се проведе на 18 и 19 август на пристанището. Световна легенда идва за „Варна мега рок” през август.На 19-ти публиката ще види „Nightwish”. На феста ще свирят общо четири български групи. Билети за рок феста ще се продават от 24:00 часа утре, като в продължение на две седмици ще бъдат на преференциална цена от 70 лева. След това ще струват 90 лева, а след 18 юли – 120 лева. Цената важи за двата дни. За момента не се предвиждат билети само за една вечер. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

Морска гара - Варна
05 Юни

Националното турне на Графа и във Варна

Графа е един от най-успешните български изпълнители, композитори и музикални продуценти. На 5 юни (вторник) той ще зарадва почитателите си с различен и впечатляващ мултимедиен спектакъл с много музика и позитивна енергия. Очакваме верните фенове на Графа от 19:00 ч. в Летен театър- Варна!

Приморски парк, Летен театър
20 Юни

„40 години музика и любов“ - дует "Ритон"

Любимците на няколко поколения българи Катя и Здравко ще разкажат живота си чрез своята музика, стилна сценография и богато светлинно, лазерно, и мултимедийно шоу във Варна на 30.06 (събота) от 20:00 часа в Летен театър . "Ритон" ще представи и изцяло новия албум и песните “Празник”, “Очакване”, “Есенна тъга”, “Мечти край морето”, “Пристанище”, “До безсъзнание”, “Всички слаби места”, “За последен път ти повтарям” и други. Ще прозвучат и най любимите песни, изпяти от Дуета, през годините като: “Някога, но не сега”, Прегърни ме”, “Изповед”, “Накъдето ми видят очите”, “Елате ни на гости”, “Джалма”, “Болка от любов”, ”Цяла нощ” и много, много други…

Приморски парк, Летен театър

ТАЛЯНА“МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ“ – INSPIRE POINTS

Порталът на арт квартала Таляна в гр. Варна, обекти и актуални събития

Предстоящи събития

Последни Места

Всички Обекти