19 Октомрви

Българският бизнес става глобален с помощта на най-големите компании в света

Innowave Summit 2018 е най-добрата високотехнологична конференция в Югоизточна Европа с основен акцент върху дигитализацията на бизнеса и обществения сектор. Фокусира се върху иновациите в маркетинга, продажбите, електронната търговия и всички останали отрасли. Събитието ще се проведе на 19 и 20 Октомври и заедно с Innowave Pre-Summit е едно от основните събития на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз в цифровата област. Целта им е да определи траектория на развитие на Европа, подпомагана от иновациите чрез законодателство и съсредоточаване върху дигиталната икономика. Целта на събитието е да насърчи новаторското и творческо мислене и да създаде благоприятна среда, в която участниците да могат да обменят успешни бизнес модели, опит и добри практики. Innowave Summit 2018 се провежда в партньорство с Община Варна (една от новите 30 дигитални центъра в Европа) и с подкрепата на Министерството на икономиката на България, Европейската стартъп мрежа и Startup Europe (Инициатива на Европейската комисия).

02 Ноември

Ара Маликян - Гранд финалът на Варненско лято 2018

Ара Маликян с „Невероятната история на една цигулка” ще бъде големият бравурен финал на Международния музикален фестивал „Варненско лято” - експресивен кросоувър проект с провокация към всички поколения, най- вече към младежката аудитория. С интригуващия музикален разказ, фантастичният Ара Маликян ще ни запознае заедно с група виртуозни музиканти, ден преди старта на турнето в Източна Европа – невероятен шанс и възможност за варненската публика.

бул. "Княз Борис I" 115, Варна
05 Ноември

Концерт на Васко Василев

По традиция, цигуларят не обявява репертоар, нито дали ще има гости-изпълнители, така че на концерта можем очакваме напълно неочакваното.Концертът е част от турнето на Васко Василев в страната.

бул. "Княз Борис I" 115, Варна
01 Декември

Клайдерман празнува във Варна 40 години на сцената

Една от най-обичаните в България мега звезди – Ричард Клайдерман, включи Варна и София в световен тур, който в рамките на две последователни години преминава през Европа, Азия и Америка и отбелязва 40 години бляскава сценична дейност. В чест на юбилея легендарният французин издаде и двоен диск с 40 от най-популярните си композиции.Принцът на романтичното пиано ще дойде с най-доброто от най-добрите си програми – тоталните хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят по неповторимо нежния начин, който е единствено негова запазена марка.

бул. Княз Борис I 115, 9002 Варна Център, Варна
27 Октомрви

Let's Play Varna - гейминг събитие

Варна ще бъде домакин на най-престижното гейминг събитие в България. По време на Let's Play Varna, който ще се проведе на 27 и 28 Октомври, любимите игри Fortnite, PUBG и FIFA 19 ще окупират главната сцена на събитието. Ще можете да участвате на турнири по CS:GO и League of Legends, както и ще има още много интересни игри и надпревари свързани с Yu-Gi-Oh!, Pixel art и K-pop. Събитието ще се проведе на 27 и 28 Октомври в Зала "Конгресна" на Дворец на културата и спорта във Варна. Билети: http://ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44489

ТАЛЯНА“МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ“ – INSPIRE POINTS

Порталът на арт квартала Таляна в гр. Варна, обекти и актуални събития

Предстоящи събития

Последни Места

Всички Обекти