18 Август

Фестивал на хвърчилата "Въздушни чудеса - Варна 2018"

На 18 и 19 август 2018 г. ще изпъстрят небето с хвърчила, а плажът на кв. "Аспарухово" и р."Камчия" - с различни атракции за малки и големи.

Варна - плаж Аспарухово
09 Август

"ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО"- Балет в четири действия

Историята на „Лебедово езеро“ е показателна за развитието на класическото балетно изкуство. Премиерата през 1877 г. в Москва минала незабелязано, въпреки красивата музика на Чайковски. Всъщност това не бил истински балет, преобладавали пантомимата и мимансът, танците били съвсем малко, а балерините носели закрепени върху раменете картонени криле. Затова пък през 1895 г. на балетната вечер в памет на Чайковски в Мариински театър, „Лебедово езеро“ предизвиква истински фурор. Специално за събитието, Лев Иванов направил оригинална редакция на неуспешните „бели сцени“ (сцените с лебедите), която се оказала истинска революция в класическия балет...

Летен театър - Варна
28 Юли

One Love Tour

Любовта винаги побеждава! Една любов през границите на България и Македония. Най-доброто от двете държави, за всички поколения! С участието на: Деси Добрева; Слаткаристика; Павел и Венци Венц; Next Time; Графа и много други. Очакват Ви: програма и изненади за най-малките гости на фестивала; игри от Фермата, където ще можете, да премерите сили със звездите от телевизионния формат и помежду си; Улица на занаятите и много приключения и награди. Започва целодневният фестивал One Love Tour 2018!

Морска градина - Варна
18 Август

VARNA MEGA ROCK

Фестивалът ще се проведе на Пристанище Варна, Морска гара. Групите потвърдили участие за фестивала: 18 Август 2018 – “KROSSFIRE”, „KIKIMORA“, KAMELOT, GLENN HUGHES и B.T.R 19 Август 2018 – „BENDIDA“, „KONKURENT“, „APOCALYPTICA“, „NIGHTWISH“ *Със специалното участие на “NIGHTWISH” Билети на касите на: ”eTicketsMall” и ”Eventim”.

Пристанище Варна, Морска гара

ТАЛЯНА“МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ“ – INSPIRE POINTS

Порталът на арт квартала Таляна в гр. Варна, обекти и актуални събития

Предстоящи събития

Последни Места

Всички Обекти